Derfor skal du have et kreditkort!

KreditkortDe danske banker “elsker” gebyrer og nu er tiden kommet til at mange tusind danskere tager sydpå på ferie. Det kan dog blive en rigtig dyr fornøjelse hvis du ikke er opmærksom på de gebyrer der er forbundet med kontanthævninger og brugen af kreditkort i udlandet.

De danske Banker har anrettet et tag-selv-bord for gebyrer for brug af kort i udlandet. Hvis du er kunde i jyske eller Danske bank vil du være i den gruppe der bliver hårdets ramt.

Gebyrer på kreditkort er usynlige

Ekstrabladet har undersøgt Danmarks størst bankers gebyrer på brugen af kreditkort i udlandet. Det er ikke småpenge Danskerne bliver opkrævet.

Kreditkort fra Banknorwegian

Det bedste kreditkort på det danske marked er uden tvivl kreditkortet fra Bank Norwegian. Du har måske fløjet med Bank Norwegian til din ferie I Spanien og har du et kreditkort fra Bank Norwegian er der godt nyt.

 

 

Norwegian-kortet

 Norwegian-kortet er et blandt mange forskellige betalingskort i Danmark. Der er kreditkort eller debetkort. På et debetkort trækkes pengene med det sammen, mens man på et kreditkort har en kredit, ofte 45 dage, inden pengene hæves. Mange bør overveje at anskaffe et kreditkort med de forskellige fordele, der ligger i det. Et godt bud på et kreditkort kunne være Bank Norwegians kreditkort, som du kan anskaffe uden omkostninger.

Inden du anskaffer et kreditkort, skal du have et godt overblik over din økonomi. Det får du bedst ved at lægge et budget. Når man lægger et budget får man det store overblik over ens økonomi. Læs mere om at lægge budget her.

Anskaf Norwegian-kortet og brug det fornuftigt

Når du anskaffer dig et kreditkort, så skal du gøre dig klart, at det ikke direkte er et lån, men en kredit du får. Hvis du ønsker et lån, skal du måske søge det i stedet for. Du skal i hvert fald vurdere om det er billigere at få et almindeligt forbrugslån i stedet for. Hertil skal du bruge ÅOP. ÅOP kan bruges til at sammenligne lån, og er det bedste redskab til at finde det billigste lån, Du kan læse mere om ÅOP her.

Den store fordel ved et kreditkort er, at man kan opnå op til 45 dages kredit. Med Norwegian-kortet får du både kredit, men du optjener også CashPoints til køb af flyrejser.

Hvis man har overblik over sin økonomi, kan det være rigtig smart at bruge et kreditkort. I andre lande er kreditkort en væsentlig del i familiernes økonomi. Kreditkort med bonusopsparing findes der mange af i udlandet. Der er ikke ret mange af den slags i Danmark.

Anskaf dig et kreditkort fra Bank Norwegian. Du kan få Norwegian-kortet, når du er blevet 18 år. Du skal være dansk statsborger, og du må ikke være registreret i RKI eller i Debitor Registret.

Bank Norwegian kreditkort er et godt kreditkort med mange fordele.

Fordele med Norwegian-kortet

Gratis rejse- og afbestillingsforsikring

Gratis hævning af kontanter i Danmark

Gratis hævning af kontanter i udlandet

Op til 100.000 kroner i kredit

Kredit i 45 dage

Optjene CashPoints

Op til 20 % CashPoints på flybilletter

Gratis oprettelse

0 kroner i årsgebyr

Selvvalgt pin-kode

Som om det ikke var nok med gratis flybilletter og gebyrfrie kontanthævninger, får du også en rejse- og afbestillingsforsikring med kortet, helt uden ekstra omkostninger. Kravet er her bl.a., at du skal betale 50% eller mere af transportomkostningerne med kortet, og at rejsen begynder og slutter i Danmark.

Ulemper ved Norwegian-kortet

 CashPoints kan kun bruges til flyrejser med Norwegian

 CashPoints

Bank Norwegian er en del af Norwegian familien, og de CashPoints du optjener kan kun bruges til køb af flybilletter i Norwegian. Hver gang du bruger dit kort, optjener du Cash Points. 1 CashPoint er lig med 1 norsk krone. Når du har optjent nok CashPoints, kan du købe flybilletter ved Norwegian. Ved køb af flybilletter hos Norwegian kan du optjene helt op til 20 % CashPoints.

Hvem bør anskaffe sig Norwegian-kortet?

Man kan godt sige, at kreditkortet er egnet for alle aldersgrupper. Aldersgrænsen er forholdsvis lav. Det er ikke alle låneudbydere, der tilbyder lån eller kredit til unge på 18 år.

Man behøver ikke at være rejse-freak for at anskaffe et Norwegian kort, men det er klart, at folk, der godt kan lide at rejse, vil opnå de største fordele ved at bruge kreditkortet. Bonusopsparingen i form af CashPoints kan jo kun bruges ved køb af flybilletter til Norwegian.

Kreditkortet er jo også et fornuftigt og billigt kreditkort i udlandet, fordi man ikke skal betale gebyr, når man hæver penge i en automat. Med et Visakort skal du for eksempel betale gebyr, når du hæver i udlandet.

 

.

 

Behovet for kreditkort

Behovet for kreditkort opstod i begyndelsen af 1900-tallet i USA. Henry Ford gav folk mulighed for at købe en bil. Det betød, at folk generelt blev mere mobile. Man tog på længere ture væk fra hjemegnen. Når man befandt sig langt væk fra hjemmet, var man nødt til at have kontanter med, da man ikke kunne få kredit som ukendt i området.

Det betød, at der opstod et behov for at handle på en anden og mere sikker måde. Det var naturligvis risikabelt at rejse rundt med mange kontanter. Man kan sige, at der opstod et behov for kredit.

Det første kreditkort

Nogle af de større firmaer, især olieselskaberne kunne se fordelene ved kreditkøb. Folk skulle have benzin, og hvis de ikke rejste rundt med mange kontanter, så var kreditten den bedste udvej. De udstedte kreditkort, der ikke kunne bruges til køb alle steder. Kun til benzin.

Udviklingen af kreditkort stoppede ikke her, men på grund af børskrakket i Wall Street i 1929, befandt USA sig i den dybeste krise, og nu drejede det sig om at undgå totalt bankerot. Alt så rosenrødt ud på overfladen, men d. 24/10 mistede aktieejere mange milliarder dollars. Den “sorte torsdag” betød ruin for mange aktieejere og kastede USA og det meste  af verdenen ud i økonomisk kaos og depression. På dette tidspunkt var behovet for kreditkort ikke eksisterende.

Efter afslutningen på 2. verdenskrig kom den første bank på banen. Kortet tilskrives John Biggins, med Flatbush National Bank, i Brooklyn, NY, i 1946, I sin spæde start kunne kreditkortet kun bruges lokalt. Kunden oprettede en konto i banken og kunne så i et meget begrænset område bruge kortet.

Kreditkortet Diners Club

Verdens første kreditkort, ”Diners Club” blev skabt i 1949. Historien fortælles om en forretningsmand, der ikke kunne betale en middag for nogle kunder, fordi han havde glemt sin tegnebog. Dermed opstod ideen til at lave et kort, man kunne betale for restaurantbesøg med. I starten var kortet af papir, men i 1955 kom kreditkortet i plast.

 

 

 

Kreditkortets historie

For en del år siden tænkte man ikke så meget på betalingsformer. Kreditkortets historie lå mange år ude i fremtiden, og måske ikke alligevel. Der var kun mulighed for at betale med kontanter dengang. Mange kunne også købe på kredit på ved køb af større udstyr, men også ved dagligdagskøb. Tidligere kunne man mange gange få kredit hos købmand, bager eller slagter. Købmanden havde en bog, hvor han skrev Kreditkortets historiened, hvad der var købt, og når der kom løn ind, blev købmanden betalt.

Da mange af de små forretninger efterhånden forsvandt fra lokalområdet, og folk skulle til at handle i større butikker, forsvandt muligheden for kredit også.

I gamle dage havde folk også mange kontanter liggende, fordi man fik sin løn udbetalt i en lønningspose. Efterhånden fik flere og flere deres løn sat ind på en lønkonto i banken. I starten var der mange, der hævede hele deres løn med det samme, så man havde pengene i kontanter derhjemme.

Dankortets indtog

For at give kunderne mulighed for at betale uden kontanter, skulle bankerne komme med noget. I 1870 indførte Privatbanken checks som betalingsmiddel. Det var dog først i 1960’erne, at det blev hver mands eje, da bankerne indførte checkkontoen som lønkonto. Checkkontoen blev populær, men var en dyr løsning for bankerne.

Derfor blev Dankortet indført i 1983, og efter en stille start voksede brugen af Dankort enormt. Fra 1,1 millioner elektroniske transaktioner med dankortet i 1985, steg betalingerne til 55 millioner i 1989.

Kreditkortets historie

Den første kreditkort blev oprettet 1950. Idéen til kreditkortets historie tilskrives Frank McNamara. Han var ude at spise frokost med nogle kunder, da han opdagede, at han havde glemt sin pung tilbage på kontoret.. Han aftalte med restauranten, at han underskrev sit visitkort, hvorefter man ville sende regningen til kontoret, der så ville sørge for betalingen.

Det gav ham idéen til Diners Club, og han satte gang i produktionen af verdens første kreditkort. Allerede det første år steg antallet af brugere fra 200 til 42000, og det var bare i New York. Behovet for kreditkort voksede hurtigt. Tanken om et kreditkort var, at man kunne betale med det i løbet af måneden, og så få en regning sidst på måneden. Fakturaen skal derfor betales inden for en bestemt tid. For at erhvervslivet ikke skulle stå uden penge i lang tid, betalte kreditkortudsteder. Det viste sig at være en succesfuld idé og fungerer på samme måde i dag. Med kreditkort, kan du shoppe, når du ønsker, og i nogle tilfælde mere end du ønsker, forudsat at du kan betale din faktura i slutningen af måneden. Kan du ikke betale hele regningen på en gang, kan du vælge at betale i rater.

Kreditkort eller debetkort

Der er et hav af forskellige betalingskort. Man kan dele dem op i to hovedgrupper. Det er kreditkort eller debetkort. Den store forskel er, hvornår pengene hæves på forbrugerens konto.

Kreditkort

På et kreditkort trækkes beløbet ikke med det samme. Du har lavet en aftale med kortudbyderen, der angiver, hvornår beløbet trækkes. På nogle kreditkort kan man have op til 45 dages kredit. Men det kan være forskelligt fra udbyder til udbyder. Hvis det er vigtigt for dig, må du undersøge det nærmere, inden du bestiller et kort.

Kreditkort eller Debetkort hvad er bedst?

Hvis du har et debetkort, bliver pengene trukket på din konto hurtigt, måske allerede samme dag. Nogle debetkort indeholder en saldokontrol. Det betyder, at du ikke kan overtrække din konto.

Dit Visa Dankort er ikke et kreditkort

Mange har et Visa Dankort, og de fleste har nok en form for kredit knyttet til kortet. Faktisk er vort Visa Dankort ikke et kreditkort, men et debetkort. Betegnelsen skulle nærmere være ”deferred debit card” – et udskudt debetkort.

Pengene på vort Visakort bliver hævet næste dag. Man kan sige at saldoopdateringen bliver udskudt sammenlignet med et debetkort, hvor pengene hæves hurtigst muligt.

Et Visa Dankort har så ikke den fordel som kreditkort har, at betalingerne ikke hæves på kortet, før der er gået en vis periode.

Flere betalingskort med på rejsen

Det er klogt og tilrådeligt at medbringe forskellige betalingskort, når man rejser til udlandet. Så løber man ingen risiko for at stå uden penge.

Kreditkort eller debetkort – hvad skal jeg vælge?

For de fleste vil et Visa Dankort være det oplagte valg. Her har du måske ikke et rigtigt kreditkort, men det fungerer i dagligdagen for de fleste.

Et debetkort er umiddelbart kun aktuelt, hvis man ønsker saldoopdatering. Altså at man ikke kan hæve flere penge, end der står på kontoen. Det vil ofte være en oplagt mulighed for de unge, når de skal lære at bruge et betalingskort. Her kan man få forskellige: Visa debetkort eller Visa Electron.

Brug og sikkerhed af kreditkort i butikker

Behovet for kreditkort er størst i dagligdagen. Derfor er det vigtigt at brug og sikkerhed af kreditkort i butikker er hensigtsmæssigt.

Når du modtager et nyt kort eller udskiftning af kort, skal du lærepinkoden udenad og ødelægge det papir, den er skrevet. Aldrig afslør din pinkode til nogen. Hvis du har mistanke om nogen kan have fået fat i den, skal du straks kontakte kortudstederen.

Skriv kontonumrene fra dine kort og telefonnumre på kortudbydere ned i tilfælde af du taber kortet. Hold data adskilt fra kortene hjemme og i udlandet. Alternativt kan du ringe Visa i det land, du ringer fra. Læs mere her.

Du bør aldrig udlevere din kreditkort, men hvis det er nødvendigt så hold øje med dit kort, når du giver det væk i butikker og restauranter, og altid kontrollere, at din kvittering er korrekt, inden du underskriver det. Sørg for at du får kortet tilbage. Hvis du hæver penge fra en pengeautomat, og nogen bag dig handler mistænkeligt eller forsøger at distrahere dig, bør du gå til en anden ATM. De kan forsøge at lære din PIN-kode, så de kan bruge det til svindel senere.

Kontroller altid dit kontoudtog, så du er sikker på at du kan gøre rede for alle transaktioner. Kontakt kortudstederen, hvis der er transaktioner på dit kontoudtog, som du mener, at du ikke har foretaget.

Kreditkortsvindel

Vi hører desværre oftere om svindel med kreditkort.Så det er vigtigt, at man behandler sit kreditkort med fornuft og omhu. Man kan selv gøre noget for at minimere risici omkring brug og sikkerhed af kreditkort i dagligdagen.

Når du hæver i en pengeautomat, så læg mærke til om, der er sket ændringer. Er der noget, der sidder løst? Er der personer i nærheden, der eventuelt kan overvåge dig.

Brug altid den frie hånd til at dække over tastaturet både ved pengeautomater, men også i butikkerne. Der er mange. der er blevet afluret, så uanset hvor eller hvor mange der er omkring dig, så gør det til en vane.

Gem altid dine kvitteringer til kontrol. Smid aldrig dine kvitteringer, når du har brugt en pengeautomat eller købt varer / ydelser – din kortinformation kan findes på kvitteringen. Pas godt på dem, indtil du har kontrolleret dem mod din redegørelse, og derefter smide dem på en sikker måde.

Din pinkode må ikke være sammen med kreditkortet.

Lån ikke dit kreditkort ud, og giv aldrig din pinkode til andre.

Spær dit kreditkort ved mistanke

Hvis du har mistet dit kreditkort, skal du straks melde det, så din konto kan blive spærret. Spær dit kreditkort uanset om du er i tvivl, om du bare har forlagt det, eller du har mistanke om at det er blevet stjålet.

Spær dit kreditkort så hurtigt som muligt. Du kan spærre det ved at ringe til din bank eller til Nets.

Spær også dit kreditkort, hvis du har mistanke om, at din pinkode er blevet afluret, eller hvis der bliver hævet penge på din konto, som du intet kendskab har til.

Sikkerhed med kreditkort online

Når du skal handle med kreditkort online, skal du naturligvis være forsigtig. Forbrugerbladet ”Tænk” har nedfældet nogle gode råd, når man handler på nettet. Du kan læse de gode råd her.

Du skal være sikker på, at du er inde på den rigtige hjemmeside. Du skal altid orientere dig på hjemmesiden om betalingsbetingelser og om dine rettigheder som kunde. Det kan for eksempel dreje sig om returret og garanti.

Man taler om beskyttede og ubeskyttede hjemmesider. De beskyttede hjemmesider starter med ”https”, og så vil der være en hængelås synligt i browseren. Man bør nok undgå at oplyse kortnummer på kreditkortet på de sider.

Shop sikkert med kreditkort online

Shop sikkert online med kreditkort! – Visa har indført ” Verified by Visa “, en tjeneste, der sikrer, at Visa kortholdere kan føle sig mere sikre, når de handler online. For et resume på webstedet for Visa Europe, www.visaeurope.com.

Pas på uautoriseret emails eller websteder, der beder dig om oplysninger såsom PIN betalingskort. Du bør aldrig videregive oplysninger af denne art, med mindre din bank har givet dig klare instruktioner, at det er i orden. Du skal ikke acceptere en sådan vejledning via internettet (emails mv.), da de også kan være falske.

Sørg for, at du er på den rigtige side, når du bliver bedt om at indtaste dine betalingsoplysninger. Kontroller URL og om der er en hængelås på siden. Ved at klikke på hængelåsen, kan du finde flere oplysninger om ejeren af certifikatet. Hvis du er i tvivl, kan du kontakte ejeren af webstedet og finde ud af hvad du skal kigge efter.

 

Hvad er et kreditkort?

Der kommer løbende flere og flere betalingskort, som tilbydes danskerne i stor stil. Hvad er et kreditkort og hvad er et betalingskort? Generelt må man sige, at betalingskort er populære blandt forbrugerne. Tilsyneladende er behovet for kreditkort stort. Hvad er et kreditkort og hvad er et betalingskort?

Hvad er et kreditkort?

Hvad er et kreditkort? Definitionen er klar. Et kreditkort er et betalingskort med indbygget kredit, normalt op til 45 dage. Du kan bruge kortet uden, at der er penge på kontoen. Det er der selvfølgelig alligevel i form af en kredit.

Et kreditkort er et betalingskort, som du kan bruge i Danmark og rundt omkring i verden. Du kan bruge det i fysiske butikker eller du kan bruge dit betalingskort online.

Et kreditkort er ofte kædet sammen med forsikringer, rabatter af forskellig slags og optjening af points, der kan bruges som betalingsmiddel i bestemte firmaer. Du kan optjene points med Bank Norwegian kreditkort. Her kan de opsparede points bruges ved køb af flyrejser hos Norwegian. Aftalerne er bundet op på helt klare og præcise aftaler.

Kreditkortet er altså et kort, hvor kortudstederen giver dig en kredit eller et lån, kan man også sige. Hvor stor kreditten er, afhænger af den aftale, du har indgået med udbyderen.

Når du bruger dit kreditkort, bliver pengene ikke hævet på din konto med det samme. Du har normalt en rentefri kredit på op til 45 dage.

Man kan sige, at du udskyder dine betalinger i op til 45 dage, og det er rentefrit. Normalt opgøres kontoen pr. d. 15. i måneden. Dit forbrug på kontoen skal så betales den 1. i kommende måned. Hvis din konto bliver opgjort pr. 15/3, så skal dit forbrug fra 15/2 – 15/3 betales d. 1/4.

Kreditkort bør ikke forveksles med betalingskort

Man kan opdele betalingskort i to hovedgrupper. Der findes kreditkort og debetkort. Forskellen på de to grupper er, hvornår hæves beløbet på kontoen.

Ved et kreditkort trækkes beløbet ikke med det samme. Man har ofte op til 45 dages kredit.

Ved et debetkort trækkes beløbet med det samme. Man kan ofte se, at det er trukket efter et par timer. Der er forskellige debetkort. Ved nogle debetkort kan du overtrække din konto, mens du ved andre debetkort ikke kan lave overtræk.

Kreditkort misbrug

Kreditkort misbrug på ferien. Peter var på ferie i Spanien i december måned. Sammen med en kammerat skulle han tilbringe 3 uger under de sydlige himmelstrøg. En af de første aftener var de ude at spise på en god restaurant. Den fik en del at drikke og havde det hyggeligt. De næste dage slappede de af og blev hjemme i lejligheden og spiste. Om aftenen plejede de at gå ned på en engelsk pub.

Kreditkort misbrug i Spanien

Efter en lille uges tid gik han ind på netbank for at se, hvor mange penge, der var på kontoen. Han blev helt bleg, da han så, at der var et stort overtræk på kontoen. Det kunne da ikke passe. Han havde ikke brugt sit visakort siden den første aften, hvor de var ude at spise.  Et hurtig overblik fortalte ham, at der var hævet mange penge de seneste dage her i Spanien, og det var jo ikke ham.

Hvor var hans kreditkort? Det var der ikke. Han fik straks spærret kontoen. Kreditkort misbrug, men han følte ikke, at det var hans skyld. Peters omgang med kortet havde været i orden. Pinkoden var kun inde i hans eget hoved, så den kunne ikke være brugt i misbruget.

Peter skulle nu oplyse til banken, hvornår han havde mistet det. Det havde han ingen anelse om. For at stille banken tilfreds sagde han bare en dato. Det skulle han aldrig have gjort. For allerede inden den dato havde der været kreditkort misbrug. Så banken påstod, at Peter selv havde misbrugt sit kort, og at de ikke ville dække tabet. Hans omgang med kreditkort i udlandet havde ikke været i orden.

Peter var sikker på, at de ikke kunne have brugt hans pinkode, så han anmodede om at se underskrifterne på bilagene. Da han så dem, kunne han straks se, at det ikke var hans underskrift. Banken ville dog stadigvæk ikke anerkende hans påstand, hvorefter Peter forlange, at en grafolog skulle afgøre det. Inden det kom dertil accepterede banken dog at dække tabet.

Hvordan kunne der ske kreditkort misbrug?

Et kreditkort misbrug kan forekomme, når man som Peter får det stjålet, og derefter ikke anmelder det, før der er gået en uge.
Hvordan kan man forhindre andre i at misbruge ens kort? Peter havde heldigvis ikke haft pinkode sammen med kortet. Han havde haft det i sin jakke, der hang over en stol ved det bord de sad.

Misbruget kunne forekomme, fordi der kunne hæves uden pinkode, men med en underskrift. Det skal dog siges, at underskriften var meget forskellige fra Peters. Det havde modtagerne ikke kontrolleret godt nok.

Læren af det forløb er, at hvis man ikke er sikker, så skal man sige, jeg ved ikke,hvornår jeg har mistet mit kreditkort.

Det skal dog siges, at Peter skiftede bank kort tid efter.

Hvilket kreditkort ansvar har jeg?

Du skal altid anmelde, så snart du opdager, at dit kort er bortkommet, og du bør aldrig opbevare din pinkode sammen med dit kort. Du må aldrig lade andre bruge dit kort. Det er dig, der kommer til at hæfte for et misbrug.
Ifølge aftaler er det selvrisiko på op til 1200,- hvis PIN-koden anvendes. Udviser du grov uagtsomhed, kan du risikere at skulle dække mere end 1200,- I tilfælde af grov uansvarlighed risikerer du at skulle være ansvarlig for hele tabet.

Vigtige råd til kreditkort kortholdere:

Nogle gange bliver det sendt ud falske emails, der påstås at være fra Visa (kaldet phishing ), til tilfældige destinationer i hele Europa. E-mail med en ondsindet vedhæftet fil, der kan kompromittere sikkerheden på din computer, hvis den åbnes.

Visa sender aldrig emails uopfordret til kortholdere.

Du bør aldrig åbne e -mails eller vedhæftede filer, medmindre du er helt sikker på de er ægte. Dette er for at beskytte dine personlige oplysninger og sikkerheden på din computer. Læs mere om kreditkort misbrug og dine muligheder for at få pengene tilbage her.

VISA Kreditkort

Der er i øjeblikket mange spændende sorter af Visa kreditkort. Beløbsgrænsen bestemmes af udsteder. Kontakt venligst udstederen til at afgøre, hvilke typer produkter, de tilbyder.

Om Visa kreditkort

De fleste finansielle institutioner udsteder Visa betalingskort, hvor transaktionerne trækkes direkte fra din konto. Kontakt din udsteder for mere information. Hvad er forskellen på et kreditkort og et betalingskort. Den store forskel er, at på et kreditkort bliver pengene ikke hævet med det samme. Du kan få op til 45 dages kredit. Hvorimod pengene på et betalingskort bliver hævet på din konto med det samme.

I mange tilfælde har du brug for et kreditkort, især når du rejser i udlandet, og skal leje en bil. Så vil du opdage, at du ikke kan leje en bil, med mindre du har et kreditkort.

Visa Kreditkort med forsikring

Kun et begrænset antal Visa kreditkort på forbrugermarkedet omfatter rejseforsikring eller enhver anden form for forsikring. Alle Visa Gold kreditkort vil indeholde en forsikring, men den type og leverandør vil variere fra udsteder til udsteder. Der er stadig finansielle institutioner, der tilbyder forsikring for andre produkter end Visa Gold. Kontakt din udsteder for mere information.

Visa kreditkort er verdens førende betalingssystemer handlende i hele verden. Visa tilbyder betalingsløsninger til virksomheder og banksektoren.

Visa som betalingsmiddel kan bruges af hvem som helst, hvor som helst, når som helst og over hele verden.

Ønsker du Visa kreditkort, skal du kontakte en kortudsteder. Der er i øjeblikket flere danske selskaber, der udsteder Visa-kort.

Visa kreditkort fra Bank Norwegian

Det er en god idé at have et kort fra Bank Norwegian, som du kan bruge både i Danmark og i udlandet. Det er gebyrfrit. Der er hverken oprettelsesgebyr eller et årligt gebyr. Du kan få knyttet en kredit til kortet. Når du bruger Norwegian kortet optjener du Cash Points, som du kan omsætte ved køb af flyrejser med Norwegian.