Norwegian-kortet

 Norwegian-kortet er et blandt mange forskellige betalingskort i Danmark. Der er kreditkort eller debetkort. På et debetkort trækkes pengene med det sammen, mens man på et kreditkort har en kredit, ofte 45 dage, inden pengene hæves. Mange bør overveje at anskaffe et kreditkort med de forskellige fordele, der ligger i det. Et godt bud på et kreditkort kunne være Bank Norwegians kreditkort, som du kan anskaffe uden omkostninger.

DK - Bank Norwegian Kreditkort
100.000 kr
Kreditramme
0 kr
Årsafgift
100.000 dage
Kreditramme
Bedømmelse
Checkmark
6 ugers rentefri kredit
Checkmark
Rejseforsikring inkl.
Checkmark
Afbestillingsforsikring inkl.
{{>campaign_description}}
Kreditramme: 100.000 kr
Årsafgift: 0 kr
Kreditramme: 100.000 dage
Checkmark
6 ugers rentefri kredit
Checkmark
Rejseforsikring inkl.
Checkmark
Afbestillingsforsikring inkl.
eks: 15.000 kr i 12 mnd. ÅOP: 21,93%. Kreditomk: 1.673 kr. Tilbagebet: 16.673 kr. Fortrydelsesretten er 14 dage

Inden du anskaffer et kreditkort, skal du have et godt overblik over din økonomi. Det får du bedst ved at lægge et budget. Når man lægger et budget får man det store overblik over ens økonomi. Læs mere om at lægge budget her.

Anskaf Norwegian-kortet og brug det fornuftigt

Når du anskaffer dig et kreditkort, så skal du gøre dig klart, at det ikke direkte er et lån, men en kredit du får. Hvis du ønsker et lån, skal du måske søge det i stedet for. Du skal i hvert fald vurdere om det er billigere at få et almindeligt forbrugslån i stedet for. Hertil skal du bruge ÅOP. ÅOP kan bruges til at sammenligne lån, og er det bedste redskab til at finde det billigste lån, Du kan læse mere om ÅOP her.

Den store fordel ved et kreditkort er, at man kan opnå op til 45 dages kredit. Med Norwegian-kortet får du både kredit, men du optjener også CashPoints til køb af flyrejser.

Hvis man har overblik over sin økonomi, kan det være rigtig smart at bruge et kreditkort. I andre lande er kreditkort en væsentlig del i familiernes økonomi. Kreditkort med bonusopsparing findes der mange af i udlandet. Der er ikke ret mange af den slags i Danmark.

Anskaf dig et kreditkort fra Bank Norwegian. Du kan få Norwegian-kortet, når du er blevet 18 år. Du skal være dansk statsborger, og du må ikke være registreret i RKI eller i Debitor Registret.

Bank Norwegian kreditkort er et godt kreditkort med mange fordele.

Fordele med Norwegian-kortet

Gratis rejse- og afbestillingsforsikring

Gratis hævning af kontanter i Danmark

Gratis hævning af kontanter i udlandet

Op til 100.000 kroner i kredit

Kredit i 45 dage

Optjene CashPoints

Op til 20 % CashPoints på flybilletter

Gratis oprettelse

0 kroner i årsgebyr

Selvvalgt pin-kode

Som om det ikke var nok med gratis flybilletter og gebyrfrie kontanthævninger, får du også en rejse- og afbestillingsforsikring med kortet, helt uden ekstra omkostninger. Kravet er her bl.a., at du skal betale 50% eller mere af transportomkostningerne med kortet, og at rejsen begynder og slutter i Danmark.

Ulemper ved Norwegian-kortet

 CashPoints kan kun bruges til flyrejser med Norwegian

 CashPoints

Bank Norwegian er en del af Norwegian familien, og de CashPoints du optjener kan kun bruges til køb af flybilletter i Norwegian. Hver gang du bruger dit kort, optjener du Cash Points. 1 CashPoint er lig med 1 norsk krone. Når du har optjent nok CashPoints, kan du købe flybilletter ved Norwegian. Ved køb af flybilletter hos Norwegian kan du optjene helt op til 20 % CashPoints.

Hvem bør anskaffe sig Norwegian-kortet?

Man kan godt sige, at kreditkortet er egnet for alle aldersgrupper. Aldersgrænsen er forholdsvis lav. Det er ikke alle låneudbydere, der tilbyder lån eller kredit til unge på 18 år.

Man behøver ikke at være rejse-freak for at anskaffe et Norwegian kort, men det er klart, at folk, der godt kan lide at rejse, vil opnå de største fordele ved at bruge kreditkortet. Bonusopsparingen i form af CashPoints kan jo kun bruges ved køb af flybilletter til Norwegian.

Kreditkortet er jo også et fornuftigt og billigt kreditkort i udlandet, fordi man ikke skal betale gebyr, når man hæver penge i en automat. Med et Visakort skal du for eksempel betale gebyr, når du hæver i udlandet.

Sending
User Review
0 (0 votes)