VISA Kreditkort

Der er i øjeblikket mange spændende sorter af Visa kreditkort. Beløbsgrænsen bestemmes af udsteder. Kontakt venligst udstederen til at afgøre, hvilke typer produkter, de tilbyder.

Om Visa kreditkort

De fleste finansielle institutioner udsteder Visa betalingskort, hvor transaktionerne trækkes direkte fra din konto. Kontakt din udsteder for mere information. Hvad er forskellen på et kreditkort og et betalingskort. Den store forskel er, at på et kreditkort bliver pengene ikke hævet med det samme. Du kan få op til 45 dages kredit. Hvorimod pengene på et betalingskort bliver hævet på din konto med det samme.

I mange tilfælde har du brug for et kreditkort, især når du rejser i udlandet, og skal leje en bil. Så vil du opdage, at du ikke kan leje en bil, med mindre du har et kreditkort.

Visa Kreditkort med forsikring

Kun et begrænset antal Visa kreditkort på forbrugermarkedet omfatter rejseforsikring eller enhver anden form for forsikring. Alle Visa Gold kreditkort vil indeholde en forsikring, men den type og leverandør vil variere fra udsteder til udsteder. Der er stadig finansielle institutioner, der tilbyder forsikring for andre produkter end Visa Gold. Kontakt din udsteder for mere information.

Visa kreditkort er verdens førende betalingssystemer handlende i hele verden. Visa tilbyder betalingsløsninger til virksomheder og banksektoren.

Visa som betalingsmiddel kan bruges af hvem som helst, hvor som helst, når som helst og over hele verden.

Ønsker du Visa kreditkort, skal du kontakte en kortudsteder. Der er i øjeblikket flere danske selskaber, der udsteder Visa-kort.

Visa kreditkort fra Bank Norwegian

Det er en god idé at have et kort fra Bank Norwegian, som du kan bruge både i Danmark og i udlandet. Det er gebyrfrit. Der er hverken oprettelsesgebyr eller et årligt gebyr. Du kan få knyttet en kredit til kortet. Når du bruger Norwegian kortet optjener du Cash Points, som du kan omsætte ved køb af flyrejser med Norwegian.

Sending
User Review
0 (0 votes)